AMMFEINA es suma a la Setmana Europea de la Salut Mental impulsada per Mental Health Europe

Imatge promocional de la Setmana Europea de la salut mental

Amb motiu de la celebració de la segona edició de la Setmana Europea que de la Salut Mental, del 10 al 16 de maig, Mental Health Europe (MHE) ha llançat una campanya de sensibilització i conscienciació que enguany portava per lema ‘la salut mental importa’. La nota de premsa publicada per aquest organisme assenyala que en el context actual de pandèmia és més adient que mai, recalcar la importància de tenir cura de la salut mental:

“Més d’un any de pandèmia, bloquejos i restriccions pel coronavitrus han posat a prova la salut mental de moltes persones. Tothom estem experimentant una pandèmia diferent. Alguns experimenten la pèrdua d’un ésser estimat, troben a faltar els amics o familiars, d’altres van perdre la seguretat de la seva feina i senten soledat, estrès o inseguretat pel futur. Ara més que mai, la nostra salut mental és important”.

La directora en funciosn d’MHE,  Liuska Sanna, destaca en un vídeo promocional d’aquesta iniciativa que aquesta pandèmia ha fet més evident que mai que no hi ha salut sense salut mental, un dels mantres més repetits des de fa anys per organismes com l’OMS o l’MHE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *