Àuria cooperativa, distingida amb la Creu de Sant Jordi

Taller Àuria Cooperativa SCCL ha estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi, un dels màxims reconeixements que atorga la Generalitat de Catalunya. El Govern va fer públic el passat 10 de març el llistat de 30 personalitats i 15 entitats que aquest 2020 han rebut una distinció que la Generalitat concedeix des del 1981. 

En la distinció a Taller Àuria, entitat associada a AMMFEINA, la Generalitat ha tingut en compte no només la “valuosa tasca social” d’aquesta empresa cooperativa d’iniciativa social en els més de 30 anys que acumula oferint suport a les persones amb especials dificultats, risc d’exclusió social o vulnerabilitat a la ciutat d’Igualada, sinó també el fet d’haver esdevingut “un veritable referent tant a Igualada com al país, pels valors de solidaritat, progrés i igualtat, i pel compromís d’oferir i generar oportunitats de creixement personal i de transformació social“. 

MÉS INFORMACIÓ:

Llegir notícia al web d’Àuria Grup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *